sunnuntai 30. lokakuuta 2011


Makoisaa sunnuntaita!


Tein mutakakkua,
*mums*

200 g tummaa suklaata
200 g voita
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
Sulata suklaa, sekä voi ja kaada munasokeriseokseen.
Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.
Sekoita varovasti.
Kaada seos voideltuun, jauhotettuun vuokaan
ja paista uunin alatasolla 15-20 minuuttia.

Ideahan on, että kakku on sisältä 'raaka'
ja vain reunoilta paistunut,
joten anna kakun jähmettyä hetki ennen tarjoilua.

Ja muista vatkata KERMAVAAHTO!

Terveisin: Laura

1 kommentti:

  1. Oon itse syönyt vaan kaupan valmista mutakakkua ja ainakin siitä täytyy sanoa, että on sen verran tuhtia tavaraa, että santsata ei tarvii :D Toisaalta se on vaan hyvä, niin ei tule "huomaamatta" vedettyä koko kakkua :D

    VastaaPoista